Sidevisninger i alt

lørdag den 10. september 2011

Blommer,blommer og atter blommer...

Vi er så heldige at have nogle rigtig gode naboer, som samtidig også har et rigtig givende svedskeblommetræ. Vi elsker svedskeblommer, og det ved de godt, så vi har fået masser af blommer i år. Jeg plejer at råsylte dem, efter en opskrift af min mors, det har jeg også gjort i år. De smager rigtig dejligt med kold flødeskum eller til is, det kan varmt anbefales, men pas på de kan være vanedannende.

MIN MORS OPSKRIFT PÅ RÅSYLTEDE BLOMMER,
3/4 pund stødt melis til hvert pund blommer.
2 dl. eddike til 4 pund blommer.
Lidt atamon tilsættes når de er løbet i lage. Hældes på glas og opbevares på køl.

1 kommentar:

  1. Uhh, skal jeg ikke lige komme hjem og hjælpe med at spise dem :)

    SvarSlet