Sidevisninger i alt

lørdag den 10. september 2011

Flere blommer...

Jeg har også i år forsøgt mig på at lave lidt krydrede blommer til steg, måske vil de også smage godt til juleanden. Opskriften er fra den grønne syltebog, jeg har dog selv tilsat lidt julekrydderier.

OPSKRIFT PÅ BLOMMER I RØDVIN. ( ca 1 1/2 l. )

1 kg. blommer, 500 g. melis, 1 1/2 dl. rødvin, 1/2 dl. eddike, 1 dl. vand, 1 tsk. kanel, 1 tsk. atamon.
Sukker, rødvin, eddike og vand koges til lage, hvori de prikkede blommer koges ved svag varme i 5-10 min.
Blommerne lægges i varme glas. Saften gives et opkog, skummes, tilsættes kanel ( jeg har ydderligere tilsat lidt hele nelliker og et par stjerneanis )og atamon høldes over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar